Safirelli a dorit sa fie mereu in pas cu moda. Orice noua tendinta in materie de bijuterii s-a regasit si in vitrinele noastre. Suntem alaturi de tine la fiecare pas pe care il parcurgi pentru o nunta de vis. Pentru noi conteaza ce se transmite printr-o bijuterie. Iti ascultam povestea de dragoste si alegem impreuna modelele de verigheta care vi se potrivesc. Suntem martori la dragostea care va uneste.

Incepand cu aceasta luna oferim o gama mult mai variata de verighete. Modelele minimaliste prezinta piese discrete, iar modelele voluptoase atrag atentia prin continutul ridicat de aur.

Mesterii bijutieri au anuntat anul 2014 ca fiind unul de glorie pentru aurul roz. Nuanta sa eleganta, cu o sclipire misterioasa, transmite bucuria fiecarei perechi de proaspeti casatoriti.

[nggallery id=15]

Vezi mai multe

Cea mai intalnita culoare pentru bijuterii ramane aurul galben. Modelele clasice poarta semnul sinceritatii si intelepciunii in casnicie.

[nggallery id=16]

Vezi mai multe

Aurul alb ramane in continuare o alegere fara gresala. Avand un grad marit de reflexie, printr-o singura stralucire se evidentiaza sinceritatea legamantului pe care l-ati facut.

[nggallery id=17]

Vezi mai multe

Ajutati de evolutia tehnologiei, maestrii bijutieri au incercat sa uneasca elemente care sa aduca un plus la diferentiere acestei colectii. Se regasesc piese care au combinatii de aur galben, alb si roz. Deasemenea, viitoarele mirese vor fi incantate de verighetele cu diamante.

Daca inca nu v-ati decis in privinta verighetelor si doriti sa incercati noile produse, consilierii nostri de vanzari va astepta cu mare drag in magazinele Safirelli din Bistrita.

Vezi aici intreaga colectie de verighete

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>