7 metode de gravare a verighetelor potrivite pentru iubirea voastră

Dacă vrei să ai verighete unicat care vorbesc despre iubirea voastră într-un mod unic, alege o gravură care surprinde într-o singură frază scânteia sentimentului care vă leagă. Fie că e vorba de un mesaj romantic de iubire, un citat dintr-o carte sau un vers din melodia voastră, toate acestea conferă caracter și personalitate verighetelor.

Conform ultimelor tendințe în materie de bijuterii, în 2015, gravarea bijuteriilor din aur, implicit a verighetelor, este în tendințe.

În rândurile de mai jos, îți prezentăm 7 modalități de gravare a verighetelor. Alege-o pe cea care se potrivește cel mai bine iubirii dintre voi.

1.Inscripționează verighetele cu replici din film

Dacă ați văzut la un moment dat un film care v-a plăcut mult mult și în care v-ați regăsit, alegeți să puneți acea replică pe verighete. În filme, găsim propoziții care surprind atât de bine ceea ce am vrut de multe ori să spunem, dar nu ne-am găsit cuvintele. Vezi AICI 15 replici memorabile din filme pe care le poți grava pe verighetele voastre.

2.Inscripționează verighetele cu versurile melodiei voastre

La un moment dat, în timp ce erați împreună, ați auzit un cântec care v-a plăcut în egală măsură la amândoi. Un cântec care vorbea despre sentimentele care leagă într-un mod personal și unic. Acela a devenit cântecul vostru. Alege versurile care vorbesc despre iubirea voastră așa cum este ea, acum și aici, despre puterea, frumusețea și fragilitatea acestui sentiment: fie că alegi versul “This is the first day of my life” (Acesta este prima zi a vieții mele) cântat de cei de la Bright Eyes sau celebrele versuri “J’irai chercher ton âme dans les froids dans les flammes” (“Îți voi căuta sufletul, în frig în flăcări”) al melodiei “Pour que tu m’aimes encore”, cântată de Céline Dion. Pentru mai multe inspirație, vezi aici  un top Billboard al celor mai frumoase cântece de dragoste.

3. Inscripționează verighetele cu un citat dintr-o carte

Cu toții știm că cele mai frumoase declarații de iubire se găsesc în cărți. Dacă aveți o carte preferată pe care ați citit-o amândoi și care are o replică de iubire care v-a plăcut la amândoi în egală măsură, alegeți-o ca mesaj pentru verighete: fie că e vorba de un vers dintr-un roman celebru, cum ar fi “Mândrie și Prejudecată” de Jane Austen: “The distance is nothing when has a motive” (“Distanța nu înseamnă nimic când cineva are un motiv”) sau de versuri extrase dintr-un poem, cum ar fi cele din Sonetul VII de Pablo Neruda : “I love you as certain dark things are to be loved, in secret, between the shadow and the soul” (“Te iubesc cum sunt iubite doar ființele sumbre, pe ascuns, undeva între umbră și suflet”).

4. Alege o inscripție tradițională

Poți alege pentru verighetele voastre o inscripție tradițională, cum ar fi numele voastre, data nunții și semnul infinitului, data la care v-ați cunoscut, inițialele și data nunții. Acestea sunt unele dintre cele mai folosite mesaje pentru verighete, la care se adaugă citatele tradiționale cum ar fi: “Până când moartea ne va despărți”.

5. Inscripționează verighetele cu un mesaj amuzant

Fie că e vorba de un nume de alint, pe care numai voi îl știți sau o replică amuzantă, aceste inscripții vă vor însoți mereu și vă vor aminti de prima perioadă a iubirii voastre, de momentele în care vă tachinați și vă alintați în cele mai drăgălașe și ciudate moduri. Fie că scrieți ceva amuzat: “Acum chiar că nu mai ai scăpare”, “Trebuie să port pantaloni?”, drăgălaș: “Mi l-am găsit pe al meu Nemo” sau spiritual: “Cine s-ar fi gândit?” – toate aceste mesaje pot vorbi despre voi într-un fel unic și personal.

6. Inscripționează verigheta cu mesaj religios

Dacă atât tu, cât și partenerul tău aveți puternice convingeri religioase, alegeți să gravați verighetele cu un mesaj care face apel la divinitate. “Uniți întru Dumnezeu”, “Fie ca Dumnezeu să binecuvânteze această căsătorie”, “Deus Nos Iunxit” (“Dumnezeu este cu noi”), “God for Me Provided Thee” (Pentru mine, Dumnezeu mi te-a dăruit), “Ceea ce Dumnezeu a unit, omul să nu despartă”, “Fiecare pentru celălalt, amândoi pentru Dumnezeu”, acestea sunt doar câteva mesaje care pot fi folosite și care au fost folosite de veacuri.

7. Inscripționează verighetele cu un simbol 

În trecut, puteai grava pe verighete doar litere și cifre, de aceea au avut atâta succes însemne precum inițialele și citatele clasice. Azi se pot grava atât simboluri, cum ar fi semnul infinitului, simbolul inimii, cât și amprenta soțului sau a soției. Practic, în vremurile noastre, se poate grava aproape orice. Tot ce contează este ca însemnul respectiv să fie să reprezinte dragostea voastră.

Dacă v-ați decis deja să vă inscripționați verighetele, alegeți un mesaj cât mai personalizat, care să vorbească, vouă și lumii, despre iubirea ce v-o purtați. Fie că alegeți un model de verighete clasice de AICI sau ceva mai modern, cu pietricele și mixt de metale, cum sunt cele de AICI), țineți cont că o gravura are rolul de a conferi valoare verighetelor și de a le face într-adevăr ale voastre.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>