aur galbenMesterii bijutieri au anuntat anul 2014 ca fiind unul de glorie pentru bijuteriile din aur roz. Este un element esential in tinuta unei femei elegante si pune un mare accent pe evidentierea farmecului personal. Combinatiile de culori din aur alb, roz sau galben au o misiune sigura: sa defineasca si sa completeze personalitatea unei femei, lasand o umbra de mister si discretie.

Am ales la acest inceput de an sa ne indreptam atentia spre modelele minimaliste, cu seturi formate din cercei discreti pe lobul urechii si lant pandantiv asortat, sau cercei cu inel asortat, avand insert de zirconia sau perle naturale.

Nu au putut lipsi modelele in care regasim culori speciale precum rosu, negru sau roz, cu o adevarata dantelarie din aur in forma motivelor florale sau geometrice. Noile tehnologii speciale de finisaj si stralucire au dezvaluit seturi si piese separate de cercei, inele si pandantive cu o cromatica deosebita.
Incepand cu aceasta luna, in bijuteriile Safirelli veti gasi cele mai noi colectii lansate anul acesta la Vicenzia:

aur galben

1. Colectia Gabriella

Prezinta o extraordinara atentie si migala la detalii. Executata manual, cu grija si dedicare pentru frumos, o gasim in combinatii de aur galben si tente de aur roz. Doamnele se pot bucura si de piesele cu insert de pietre naturale

2. Colectia Neonero

Una dintre cele mai diversificate game de bijuterii, avand modele din colectiile Forme, Planet, Cubi si Classic. Conceptul care sta la baza bijuteriilor are inspiratie antica, avand la baza un model floral cu aplicatii de rodiu care coloreaza in brun anumite elemente ale produsului.

3. Colectia Kultho

cercei si pandantiv aur albAjutati de evolutia tehnologiei, maestrii bijutieri au incercat sa uneasca elemente care sa aduca un plus la diferentiere acestei colectii. Cele mai apreciate sunt bijuteriile cu insert de cuart rutilat, fiind obtinut prin topirea cuartului si adaugarea in compozitia lui de firicele de aur.

4. Colectia Sinco

Bijuteriile cu diamante din aur alb de 18 karate sunt ideale pentru un cadou deosebit. Inelele de logodna raman piesele centrale ale acestei colectii, insa ies in evidenta si bijuteriile cu pietre pretioase precum smaraldele, safirele sau turmalina. Toate au o executie de exceptie iar valoarea pietrei este asigurata de taietura LeoCut.

Safirelli a dorit sa fie mereu in pas cu moda. Analizam sute de kilograme de aur pentru a oferi cele mai apreciate bijuterii. Toata munca noastra este condusa de emotia pe care o emana un inel de logodna, o perechi de verighete sau cercei. Pentru noi conteaza ce se transmite printr-o bijuterie.

Vezi intreaga colectie de bijuterii Safirelli.

Te ateptam in magazinele noastre!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>