Afis Best Marriage BistritaMisiunea noastra este de a imbina dragostea de frumos cu emotia, pentru a oferi clientilor nostri bijuteriile adecvate celor mai frumoase momente din viata lor. De aceea suntem alaturi de tine pentru o nunta de vis. Iti ascultam visele din primul moment in care ne intalnim.

Te asteptam sa ne spui dorintele tale la Bistrita Marriage Fest 2014, in perioada 14-16 Martie, in cadrul Hotelului Metropolis. Am pregatit pentru tine cele mai noi colectii de bijuterii Safirelli, modele unicat in combinatii de aur galben, alb si cele mai in trend bijuterii din aur roz. Vezi catalogul cu cea mai noua colectie de bijuterii.

Participa la tombola Bistrita Marriage Fest si poti castiga inelul de logodna oferit de Safirelli. In plus, oferim cartoline cu o reducere de 5% la bijuterii, tuturor celor care ne viziteaza standul.

In orice moment cheie din viata ta suntem in armonie cu tine.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>