Ce inel de logodnă să aleg? Descoperă cele 5 trenduri de inele de logodnă care se pliază  pe personalitatea iubitei tale

Inelul de logodnă trebuie ales cu mare grijă, astfel încât să placă, negreșit, femeii care ți-a cucerit inima și care îți va deveni soție. În momentul în care vei pronunța cuvintele „Vrei să fii soția mea?”- e nevoie ca totul să fie perfect. Fie că va fi în timpul unei cine romantice, fie că îi vei cere mâna pe un acoperiș sau pe un vapor, contează să te asiguri că îi oferi viitoarei tale soții inelul pe care și-l dorește, inelul care o caracterizează și o definește. Pentru a-ți ușura alegerea, am făcut o selecție a cinci trenduri de inele de logodnă ale anului 2015, care au mari șanse să placă viitoarei tale mirese.  Sunt fresh, la modă și au un design deosebit:

Trend 1: Accente florale

trInel Safirelli 18 cu diamant taietura brilliant 0,11ct

Inelele de logodnă cu accente florale reprezintă atingerea romantică ce aduce un plus de feminitate în look-ul viitoarei tale mirese. Fie că vorbim de flori de trandafir, petale sau viță de vie, design-ul floral, în materie de inele de logodnă, reprezintă ultimul trend al sezonului.

În 2015, aurul alb este tot mai în vogă. Cu această ocazie, îţi prezentăm acest inel, realizat din aur alb de 18k, decorat cu diamante strălucitoare, dispuse sub formă de floare.

Inelul reprezintă alegerea perfectă pentru o persoană care este gingașă și puternică în același timp, pentru femeia-copil care reușește mereu să-ţi aducă zâmbetul pe buze, oricât de grea ar fi fost ziua ta. Dacă iubita ta este așa, acest inel îi va plăcea cu siguranță. Îl găsești aici.

Trend 2: Mixul de metale

Inel 18K, cu diamant 0,18 ct, taietura brilliant

Mixul de metale este la modă. Alegând un inel care conține un mix de metale, fie aur alb cu aur galben, roz sau cu platină, toate aceste alăturări de metale au un efect chic.

Acest inel din aur alb și aur galben de 18K, cu un diamant central alb și tăietură briliant, se remarcă prin designul ultra-sofisticat și modern.

Potrivit pentru femeia rafinată și elegantă, care pune mare preț pe vestimentație. Acest inel are darul de a scoate, instant, din anonimat, pe cea care îl poartă. Diamantele dispuse în jurul  inelului sporesc și mai mult strălucirea acestuia.

Alege acest inel dacă iubita ta este o femeie care e mereu atentă la tendințele modei și e mereu la zi cu ce se poartă, nefăcând rabat, în același timp, de la propriul stil.

Găsești inelul aici.

Trend 3: Design atipic

Inel SSafirelli aur alb/galben 18K

Design-ul atipic va fi mereu în tendințe, indiferent de trecerea timpului. Acest inel cucerește prin calitatea finisajelor și uimește plăcut prin designul excepțional.

Atunci când vine vorba de inele de logodnă, diamantele albe sunt cele mai inspirate alegeri.

Acest inel este alegerea ideală pentru femeia nonconformistă, care știe ce vrea și care este mereu cu un pas înaintea modei. Este femeia care te face să te simți în largul tău prin stilul ei direct de a fi, femeia pe care o vrei sa o iei acasă. Contribuie la unicitatea ei prin dăruirea acestui inel de 18k cu diamante albe. Îl găsești aici.

Trend 4:Incrustat cu diamante

Inel Safirelli de 18K cu diamant 0,11 ct, taietura brilliant

Niciodată nu poți avea îndeajuns de multe diamante! Acest statement este valabil mai ales în cazul inelelor de logodnă.

În 2015, în trendurile inelelor de logodnă este prezentă și așa zisa bandă a eternității, etenity band. Diamantele dispuse de-a lungul inelului de logodnă transmis mesajul că sentimentele de iubire sunt pentru totdeauna. Acestea întăresc ideea forever-ului, care apare în toate culturile, atunci când vine vorba de iubire.

Inelul Safirelli din aur alb de 18k, având diamante cu tăietura briliant reprezintă alegerea ideală pentru femeile care au mâinile mici, fiind firave la trup și delicate. Dispunerea mai multor diamante de-a lungul inelului creează un efect wau si scoate si mai mult în evidență frumusețea celei care îl poartă.

Alege acest inel dacă iubita ta este delicată la trup, finuță și gingașă în mișcări. Îi va plăcea cu siguranță! Îl găsești aici.

Trend 5: Design Ondulat, curbat

inel safirelli de 18k cu diamant 0,10ct, taietura brilliant

Se poartă stilul twisted. Design-ul ondulat, curbat, cu linii care se întrepătrund, oferă o alternativă modernă la stilul clasic, deja cunoscut, a vechilor inele de logodnă.

Urmând o rută netradițională, inelul Safirelli din aur alb de 18K, cu 3 diamante albe, montura deosebită, cu finisaje de calitate, este perfect pentru femeia care știe ce vrea.

Alege acest inel dacă iubita ta este o femeie care nu dorește să impresioneze prin accesorii, ci prin prestanță. E genul de femeie de la care știi la ce să te aștepți, care nu-ti înșeală așteptările, având convingeri și principii clar delimitate.

O femeie care impresionează prin postura demnă, prin inteligență și simț al umorului. O femeie de ale cărei gesturi te îndrăgostești înainte de a-i ști numele. Dacă iubita ta seamănă cu această descriere, alege acest inel, va fi, cu siguranță, pe gustul ei. Îl găsești aici.

Ce inel de logodna să aleg? – întrebarea aceasta nu are un răspuns tocmai simplu. Dăruirea inelului de logodnă persoanei cu care vrei să-ţi împarți viața este unul dintre cele mai importante momente din viața unui bărbat.

Pentru a face o alegere de succes, atunci când cumperi inelul de logodnă, ține cont atât de moda cât și de stilul personal al iubitei tale. În funcție de aceste criterii știi ce să alegi. Vezi aici întreaga noastră colecție de inele de logodnă.

Nu e simplu să te hotărăști atunci când vine vorba de inele de logodnă, dar căutarea merită tot efortul. E pentru ea. Safirelli este aici pentru a te ajuta să găsești ceea ce cauți, contactează-ne  sau vino în magazine, consultanții noștri te pot sfatui și ghida către cea mai bună alegere.

Mult Succes! 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>