Promoții de sărbătoare pentru cadouri de neuitat

Să fie practic sau estetic? Clasic și elegant sau modern şi original? Cum arată cadoul perfect, care îi va transmite doamnei speciale din viața ta cât de mult o apreciezi? Îţi spunem noi! Îl găsești frumos ambalat, gata de purtat şi de iubit, în magazinele Safirelli by Maris.

Dăruiește frumusețea sofisticată a unui inel atent lucrat, eleganța pură a unui colier din aur sau rafinamentul luxos al pietrelor prețioase, profitând de reduceri semnificative la o multitudine de modele cu tradiție și personalitate!

Cum i-ai spune cel mai bine Crăciuniței tale c-o iubești? Inelul din aur de 14 K, înnobilat cu  un superb topaz cu reflexii bleu, este accesoriul care va atrage toate privirile în acest sezon. Delicat și elegant, inelul va fi cea  mai frumoasă declarație de dragoste pentru jumătatea ta!

inel aur 14 cu topaz

Dăruiește-i frumusețea în simplitate și eleganța în detalii cumpărând un inel deosebit, la preț de sărbătoare. O bijuterie adusă direct din cufărul regal, inelul din aur de 14 K poate fi purtat în orice moment al zilei, completând cel mai bine o ţinută office.

39_02

Surprinde-o cu un superb colier care îi va oferi un plus de strălucire în noaptea dintre ani. Colierul din aur cu mătase roșie lucrat manual, aduce accente de eleganță sofisticată, scoate din monotonie clasica little black dress sau completează până la perfecţiune orice ţinută cu accesorii din aceeaşi gamă cromatică.

col-03-gra-14-bis

Un colier, cercei sau pandantiv? Când alegerea e grea, mai bine o laşi pe ea să decidă! Cu un set din aur  potrivit pentru orice ocazie, n-ai cum să dai greş. Lanţul discret este scos în evidenţă de pandatul şi cerceii lucraţi cu meşteşug, într-o formă inspirând perfecţiune şi grijă pentru detaliu, care promit să pună în evidenţă fără a încărca.

set aur galben

Încă n-ai găsit bijuteria potrivită? Profită acum de ofertele noastre promoționale sau vizitează magazinele Safirelli pentru a alege cadoul sărbătorilor de poveste!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>