Pasiune şi artă, două criterii care inspiră crearea bijuteriilor veritabile. Pasiunea maestrului bijutier de a crea şi iscusinţa sa de a da viaţă celor mai frumoase ornamente se reflectă în fiecare bijuterie aflată în colecţiile Safirelli.

Povestea bijuteriilor Safirelli by Maris începe în Italia unde, în fiecare an, echipa selecţionează, din sute de kilograme de bijuterii din aur, produse  excepţionale. Acestea sunt apoi importate în România şi aranjate cu multă grijă şi dragoste în vitrinele magazinelor unde rămân până în ziua în care fiecare dintre ele îşi va găsi păstrătorul. Majoritatea celor care trec pragul magazinelor Safirelli găsesc bijuteria pe care, spun ei, o căutau de mult timp, cea care să le inspire fericire şi emoţii pozitive.

Elizabeth Taylor spunea: „Niciodată nu m-am gândit la bijuteriile mele ca şi la trofee. Sunt aici pentru a le îngriji şi iubi, deoarece noi, oamenii, suntem doar păstrători temporari ai frumuseţii”.

Iar pentru că bijuteria este cadoul etern care înnobilează purtătorul, vă aşteptăm de Sărbători în magazinele noastre cu multe surprize şi cadouri pentru fiecare.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>