Pentru ca dorim sa te simti bine vara aceasta, am adus pentru tine noi colectii de bijuterii. Ne-am orientat spre categorii diverse, dorind sa satisfacem toate gusturile si dorintele.

Zilele si serile doamnelor vor fi mult mai stralucitoare cu seturile de inele, lantisoare si cercei pentru imbogatirea feminitatii. Destinate persoanelor mai indraznete si pline de viata, avand culori asociate cu cromatica verii, aceste bijuterii aduc un plus oricarei femei. Alege de aici bijuteria care te reprezinta.

Cercei aur galben roz 14k set bijuterii aur set aur cercei pandantiv

Indragostii care vor sa ofere toata dragostea persoanei iubite, au acum la dispozitie o colectie variata de inele de logodna cu lucratura italiana. Predomina aurul galben si alb, impreuna cu pietrele de zirconia stralucitoare. Impresioneaza-ti iubita cu un inel de aici.

inel de logodna aur inel de logodna aur inel de logodna aur

Copii pot acum sa se bucure de bijuteriile dragute si gingase cu Hello Kitty. Culorile copilariei se regasesc in combinatiile cu aur galben sau alb, pe inele, cercei sau bratari. Vezi intreaga colectie aici.

set cercei aur hello kitty set cercei aur hello kittybratara aur copii

Vezi intreaga colectie de bijuterii Safirelli.

Te ateptam in magazinele noastre!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>