In urma cu cateva zile am imbracat magazinele Safirelli in noile haine. Ne-am dorit sa cream un adevarat templu al luxului si al elegantei, locul in care aurul si pietrele pretioase sunt in centrul atentiei. Momentul de farmec este accentuat cu ajutorul culorilor noastre regale: maro, crem si mov.

Am incercat de fiecare data sa ne surprindem in cel mai placut mod clentii. Din momentul in care treci pragul magazinelor noastre, patrunzi intr-o alta lume. Stau cuminti, expuse in vitrine, bijuteriile din aur care asteapta cu nerabdare sa fie purtate. Cerceii vor sa zambeasca fericiti toata ziua, inelele de logodna sa traiasca fiorii dragostei pure, iar verighetele sa fie simbolul iubirii vesnice.

bijuterii bistrita

Dorim ca fiecare detaliu si element vizual sa reprezinte calitatea pe care o oferim fiecarei persoane care ne alege. Atentia la detalii si dedicarea, alaturi de imbinarea dragostei de frumos cu emotia, raman pilonii centrali care formeaza baza brandului Safirelli. Toate acestea pentru a ne merita cu cinste si onoare emblema primita din partea clientilor de furnizor profesionist de bijuterii.

3 4 5

Vino sa ne spui cum iubesti si noi iti vom oferi bijuteria care i se potriveste persoanei dragi. Personalul nostru specializat iti sta la dispozitie si doreste sa contribuie la cele mai frumoase momente din viata lor. Te asteptam in magazinele noastre din Bistrita.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>