Ce bijuterii purtăm pe caniculă?

Baby, it’s hot outside! am putea spune pentru a parafraza faimosul cântec  scris de Frank Loesser în 1944. Ce purtăm pe căldură? Care sunt cele mai potrivite bijuterii pentru o zi caniculară de vară? În salvarea celor care vor să țină pasul cu moda, Safirelli are câteva sugestii de bijuterii care se adaptează în chip minunat vremii caniculare.

Atunci când vine vorba de alegerea unor bijuterii pentru o ținută de vară și nu numai, less is always more. Da, mai puțin înseamnă mereu mai mult.

În sprijinul acestei afirmații, Safirelli vine cu câteva sugestii care te vor face să te simți și mai bine în piela ta, iar vremea de afară ţi se va părea mai puțin fierbinte.

1. Cercei aur cu email roșu

Alege acești cercei dacă vrei să te simți cu adevărat specială. Au o frumusețe aparte care se transmite automat asupra purtătoarei. Sunt cerceii care te vor face rapid remarcată în fiecare loc unde vei merge. Vei stârni uşor-uşor, aproape la tot pasul, admirația celor din jur.

2. Cerceii rectangulari care vor oferi un aer boem și estival ținutei tale 

cercei aur rectangulari

Cercei aur 14K rectangulari

Sunt cerceii ideali pentru o zi călduroasă de vară, când ești îmbrăcată într-o rochie lungă până la pământ, accesorizată cu sandale cu talpă joasă. Acești cercei sunt ușori și nu încarcă ținuta, putându-te simți în largul tău atunci când îi porţi. Sunt cerceii potriviți pentru serile de vară, pentru mare și plimbările în spații verzi.

3. Lanț cu pandant și perlă

lant aur cu perla

Lant aur alb 14 k cu perla si pandant

Perlele sunt un puternic simbol pentru frumusețe și feminitate. Acestea ne duc cu gândul la puritate și noblețe și simbolizează puterea, bogăția, înțelepciunea și demnitatea. Poți alege să porți acest lanțișor cu pandant și perlă, alături de o pereche de cercei și inel  pentru un look de efect. Lănțișorul poate fi asortat cu succes unei rochii one piece de culoare albă, neagră sau roșie, pentru a crea o prezență memorabilă.

Vara aceasta, alege să fii cât mai frumoasă și să te simți bine în pielea ta. Fie că e vorba de haine sau bijuterii, caută să porți acele lucruri care vorbesc despre tine și care dezvăluie celor din jur o parte din frumusețea ta interioară.

Feminitatea, atitudinea, pofta de viață și entuziasmul sunt calități care te vor face remarcată oriunde vei merge. Cei din jur vor aprecia bunul tău gust în ce privește ținuta și te vor admira pentru curajul de a-ți exprima personalitatea și punctele de vedere. Nu uita, frumusețea este un proces. Începe cu simțurile și sfârșește cu ceea ce ești în interior. Mizează pe frumusețea care nu se vede și nu vei da greș.

În final, avem pentru tine o veste bună: Safirelli primește aur la schimb. Vino cu bijuteriile tale vechi sau defecte și poți să alegi o bijuterie nouă, pe gustul tău.

Vezi aici noua colecție de bijuterii: http://safirelli.ro/category/colectiile-noastre/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>