Bijuterii de aur bebeluș

Bijuteriile de aur reprezintă unele dintre cele mai potrivite cadouri pentru botezul bebelușului. La botezul celui mic, pe lângă cadourile clasice, cum ar fi hăinuțele, jucăriile, ramele foto sau obiectele religioase, bijuteriile din aur sunt un cadou inspirat care va fi foarte apreciat de toată lumea.

Pentru a te ajuta să găsești cele mai potrivite bijuterii de aur pentru botez, avem câteva sugestii de care merită să ții cont în alegerea acestora:

Cerceii – cele mai potrivite bijuterii din aur pentru o fetiță

Cerceii din aur sau argint reprezintă unele dintre cele mai frumoase și deosebite cadouri care pot fi dăruite unei fetițe cu ocazia botezului. O pereche de cercei aleși cu grijă și gust pot să o însoțească, pe micuța nou născută, întreaga viață sau cel puțin o buna perioadă de timp.

cercei aur

Cercei aur 14K tip tortiță

Atunci când vine vorba de alegerea cerceilor, sunt recomandate metalele prețioase, deoarece acestea nu sunt predispuse rănilor, spre deosebire de bijuteriile realizate din metale neprețioase.

Pentru fetițe este de preferat să alegem cercei tortiță sau cercei de tip verigă, deoarece aceștia au un sistem de prindere sigur și rapid care nu jenează urechea. Vezi aici și aici două modele de cercei cu adevărat deosebite.

Anumiți cercei din aur pot fi și personalizați. O pereche de cercei personalizați reprezintă o alegere de cadou pentru botez care nu va da greș. Vezi aici un model de cercei finuți și eleganți care pot fi personalizați.

Brățările – cele mai potrivite bijuterii din aur pentru un băiețel

În  alegerea celei mai potrivite bijuterii pentru un băiețel, pe primul loc în topul căutărilor se situează brățările din aur. Aceste brățări  sunt de diverse modele și se  remarcă prin unicitatea lucrăturii.

Alege  brățara cu buburuză dacă ești în căutarea unui cadou simpatic și de bun gust pentru bebelușul tău. Brățara buburuză va aduce celui mic noroc în viață, buburuza având această semnificație. Pentru băieței, brățara cu albinuță albastră de aici  și brățara “Sponge Bob” reprezintă cadouri de botez care vor face senzație printre părinți, bunici și prieteni.

bratara aur buburuza

Bratara 14K cu buburuza

Atunci când vine vorba de botezul celui mic, bijuteriile de aur sunt unele dintre cele mai apreciate cadouri pentru botez. Venirea pe lume a unei ființe umane reprezintă un miracol în sine. De aceea, atunci când sărbătorim nașterea celui mic, la botez, acesta merită să aibă parte de cea mai frumoasă sărbătoare, iar cadourile primite să fie pe măsura importanței evenimentului. Fie că sunteți părinți, nași, bunici sau prieteni de familie, alegeți să dăruiți micuțului nou născut cadouri semnificative în semn de iubire și prețuire

În final, avem pentru tine o veste bună: în acestă perioadă Safirelli primește aur la schimb! Poți schimba vechea bijuterie de care te-ai plictisit pentru o bijuterie nouă pe care o poți dărui micuțului tău. Vezi aici noua colecție de bijuterii pentru copii: http://safirelli.ro/category/bijuterii-pentru-copii/

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *