Oferta

In luna Martie cumpara de la noi un martisor cu bijuterie si beneficiezi de 5% reducere pentru orice bijuterie. Vezi aici colectia de martisoare si vino in magazinele Safirelli din Bistrita pentru a alege martisorul care i se potriveste persoanei dragi tie!

Povestea martisorului

Prima oara i-am dat mamei un martisor de 1 Martie. Se intampla in copilarie, perioada cu cele mai frumoase amintiri. Ochii mamei s-au umplut de lacrimi si m-a strans la piept minute in sir. Pusesem in acel mic gest toata dragostea mea pentru mama.

Peste ani am dat mai multe martisoare. Doamna invatatoare mi-a zambit mereu, colegele m-au sarutat timide pe obraz, iar m-ai tarziu, i-am oferit celei mai frumoase femei din lume un martisor. Pasii m-au condus cu teama spre ea, insa zambetul ei a crescut in mine increderea.

Un dar din suflet pentru tine! i-am spus intinzandu-i martisorul.

In acel moment am simtit cu adevarat ce inseamna traditia martisorului. Snurul de culoare rosie semnifica gingasia si snurul de culoare alba reda puritatea, ambele fiind imbinate intr-o legatura eterna de feminitate.

Cu drag imi aduc aminte de momentele minunate din ziua de 1 Martie. Privesc acum spre fereastra si simt pulsul naturii care se reintoarce la viata.

Anul acesta vreau sa fie un 1 Martie cu totul special pentru persoanele la care tin. Pe langa martisorul format din snurul rosu si alb, le ofer cadou si o bijuterie plina de stil si eleganta!

Vezi aici oferta de martisoare cu bijuterie pe care am pregatit-o pentru tine. Alege modelul de bijuterie care i se potriveste persoanei dragi pentru a avea stralucirea unui nou inceput pe intreaga durata a primaverii.

Te asteptam in magazinele Safirelli din Bistrita pentru a simti emotia si dragostea de frumos pe care le-am transpus in martisoarele noastre.

In plus, persoana caruia ii daruiesti martisorul beneficiaza de 5% discount la orice piesa din magazinele Safirelli, in perioada 31 Martie – 30 Iunie 2014!

Ofera toata dragostea ta printr-un singur gest!

Arunca o privire peste colectia de martisoare Safirelli.

Martisor 1
Martisor 4
Martisor 2
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>