Modernizeaza-ti bijuteriileModa se schimba in timp. Apar noi tendinte in fiecare an, mai ales la produsele din zona Fashion, cum sunt bijuteriile. Bunicile noastre apreciau alte modele de bijuterii, avand o lucratura mult mai diferita fata de ce se poarta in prezent.

Daca ai acasa bijuterii din aur vechi, rupte, desperecheate sau cu o lucratura care nu este pe placul tau, le poti aduce in magazinele Safirelli din Bistrita si sa le inlocuiesti cu verighete, inele de logodna sau bijuterii noi.

Cum poti beneficia de aceasta oportuni
tate?

Pasul 1
Alegi modelul de verighete, inele de logodna sau bijuterii din aur pe care vrei sa il achizitionezi, iar consilierii nostri de vanzari iti vor prezenta gramajele disponibile.


Pasul 2

Aduci consilierului de vanzari bijuteriile vechi pe care doresti sa le schimbi. Acestea pot fi bijuterii intregi sau piese rupte.

Pasul 3
Se va calcula diferenta dintre cantitatea de aur continuta de bijuteria nou achizitionata si cea pe care o oferi la schimb.

Alege acum verighetele, inelul de logodna sau orice alta bijuterie din colectiile noastre si poate fi a ta cu plata aurului vechi!

Vino in magazinele Safirelli din Bistrita pentru a afla mai multe detalii de la consilierii nostri de vanzari.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>