O renumita banca din centrul Europei a dorit in anul 2010 sa promoveze lingourile si monedele din aur fin de 24 de carate. Ei au facut un studiu interesant.

De peste 2.000 de ani, inca de pe vremea regelui Nabucodonosor al Babilonului, o uncie de aur fin (31,5 grame) costa cat 200 de paini. Specialistii bancii afirma ca acest raport este valabil si azi in tarile vest-europene. In functie de compozitia, gramajul si tehnologia de fabricatie a unei paini, intr-adevar, cu 981 Euro (echivalentul unei uncii de aur azi) se pot cumpara 200 de paini.

Pe langa aceasta comparatie, studiul releva si un alt fapt: de mii de ani, oamenii au folosit aurul ca moneda de schimb, insa cu ajutorul lui au celebrat si cele mai frumoase momente din viata lor. Este impresionant cum s-a pastrat aceasta veche traditie de a sarbatorii momentele de referinta din viata oamenilor, prin daruirea unei bijuterii. Cateva grauncioare din aur frumos realizate reflecta trainicia sentimentelor, bucuria pe care o imparti cu persoanele dragi.

bijuterie cheie de aurPandantivul din aur de 14 carate, in forma de cheie, ramane un simbol profund al misiunii pe care o are echipa Safirelli. Te ajutam sa celebrezi cele mai profunde emotii. Iti suntem aproape in alegerea unei bijuterii din aur, pentru a oferi un cadou sau pentru evenimente unice: logodna, casatorie sau nasterea unui copil.

Si iata cum o bijuterie atat de curajos executata, cu o dantelarie din aur galben si aur alb, ne permite sa ne deschidem sufletul. Pentru ca noi insine iubim oamenii si contribuim la sarbatorirea celor mai frumoase momente din viata acestora, conform traditiilor stravechi.

Colectiile de bijuterii Safirelli, prin delicatatea executiei, aduc un plus de stralucire sentimentelor pe care doresti sa le transmiti. Prin munca noastra, sarbatorim impreuna bucuria de a trai. Acesta este simbolul profund al cheii de aur.

Poti afla mai multe detalii despre pandantivul din aur in forma de cheie la magazinele noastre in Bistrita. Pentru mai multe bijuterii de feminitate intra aici.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *