5 sugestii de petrecere a timpului de Ziua Copilului

Transformă Ziua Copilului în cea mai frumoasă zi!” De 1 iunie, micuțul tău merită să se simtă cel mai răsfățat copil din lume. Pentru a te ajuta să iei cele mai bune alegeri în ce privește petrecerea timpului de 1 iunie am venit cu câteva sugestii:

1.  Petreceți timp în aer liber

Fie că mergeți într-un parc, la grădina botanică sau la grădina zoologică,  fii 100% alături de copilul tău și bucură-te de fiecare moment petrecut cu el. Lăsați în spate tehnologia, smartphone-urile și calculatorul în favoarea unei discuții deschise, presărată cu glume, în timp ce stați întinși pe iarbă.

2. Mergeți la cumpărături

1 iunie este un moment perfect pentru a cumpăra fetiței sau băiețelului tău lucrul pe care și-l dorește de multă vreme. Fie că e vorba de un obiect vestimentar sau de un gadget, uită de bani de Ziua Copilului. Dacă îi cumperi ceva ce îl bucură cu adevărat, atunci investiția a meritat. Zâmbetul lui de fericire nu poate fi egalat cu nimic în lume.

3. Vizitati muzee, galerii de artă, obiective turistice

Ziua Copilului este un bun moment pentru a face o vizită la muzeu sau pentru a descoperi locurile din trecut care au o puternică semnificație istorică. Cel mic va adora asta!

4. Faceți o vizită la țară

Urcați-vă în mașină și mergeți la rudele sau la prietenii care stau la țară. Fie că alegeți să faceți un grătar în pădure, să pescuiți sau să vizitați împrejurimile, faceți totul cu entuziasm și voie bună. Puține lucruri se compară cu timpul petrecut alături de cei dragi!

5. Citiți!

Seara, după o zi plină în care ați făcut o mulțime de lucruri, a venit timpul pentru citit. Se spune că pentru un bebeluș, în primii ani de viață, nimic nu este mai liniștitor decât vocea mamei. Chiar dacă, între timp, copilul tău a crescut, niciodată nu va fi prea mare pentru povești. Cititul dezvoltă gândirea și capacitățile creative, de aceea momentele petrecute cu copilul tău citind își vor arăta roadele în timp.

 Audrey Hepburn alături de un copil.

Audrey Hepburn alături de un copil vietnamez în calitate de ambasador UNICEF. Sursa foto: http://bit.ly/1LuPlmJ

Copilăria este o perioadă unică în viața fiecăruia dintre noi, o perioadă de care ne amintim mereu cu drag. Este vârsta care ne marchează cel mai mult. Tocmai de aceea merită să faci eforturi pentru a petrece cât mai multe momente cu cei mici. Acordă-le toată atenția și grija ta astfel încât ei să se simtă protejați și iubiți.

În final, pentru ca bucuria să fie și mai mare, fă-i copilului tău o mică surpriză de care își va aminti peste ani și ani. Găsești AICI câteva sugestii.

La Mulți Ani de Ziua Copilului!

Sursa foto:mfeststudio.com

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *